Ørnevann

Foto: Kristin Agersen
419
Besøk
1,3
km en vei
58
høydemeter
Enkel Trillevennlig
Turbeskrivelse

Kjør mot Pasvik. Turen starter fra den store parkeringen, der Fv 885 møter veien som går inn mot Ørnevann. Man følger denne veien innover. Når du ankommer stedet der veien går over en "molo" (der veien krysser Ørnevann over Nordvestbukta), så finner du koden på postkassen, som henger på et tre. Husk å skrive i trimboka også :-) Man kan følge løypa som er markert på kartet, og ved å trykke på posisjonstegnet (det runde tegnet, under pluss og minus tegnet, øverst til venstre i kartet), så ser man hvor man selv befinner seg på kartet i forhold til løypa :-)

Om man ønsker en lengre tur, så er det bare å følge veien videre, landskapet endrer seg på andre siden, og litt lengre etter veien rundt vannet finnes det mange flotte plasser å slå seg ned (mellom hyttene), og kanskje vil du også forsøke fiskelykken? 

Tilgjengelighet: Turen går langs en hyttevei og er også egnet for nybegynnere på tur. Turen kan både sykles og trilles med barnevogn. Den er ikke tilrettelagt for rullestol, men vi tror at den kan egne seg for typer av offroad-rullestoler, og også for enkelte typer av trehjulinger, og setter pris på tilbakemelding om det stemmer. 

Kontaktperson
Kristin Agersen
91123500

Egnet som sykkeltur?
Ja

Er turen skiltet?
Ja

Er turen merket?
Nei

Bestill Perletur-krus og skål i nettbutikken

Løype på kart

Last ned GPS-fil

Flest besøk 2023

Navn Besøk
Johnny Bendiksen 16
Tove Norheim 13
Lill-Helén Larsen 9
May Rønning 8
Sigbjørn Ove Kurthi 8
Lisbeth Johnsen 8
Kristian Karlsen 7
Gerd Røst 6
Kurt Arild Røst 6
Åsne Vistad Labahå 6

Besøkslogg

Dato Antall besøk
30. okt 4
29. okt 2
28. okt 5
25. okt 2
23. okt 2
21. okt 2
20. okt 1
17. okt 3
14. okt 1
13. okt 2