Nyhetsarkiv

Ledige stillinger: Ledere på friluftsskole sommeren 2020

Er du glad i å være ute, og trives med å jobbe med barn? På utkikk etter en aktiv og artig sommerjobb? Da er vi interessert i å høre fra deg!

Nå er vi i gang med VinterPerle

I dag er starten på VinterPerle, en turaktivitet som vil foregå frem til 1. mai.

JuleSPREK-sesongen er over
Vardø blir med i årets VinterPerle

Gladnyhet; også Vardø blir med på årets VinterPerle.
Da vil det si at i år gjennomføres VinterPerle i disse kommunene: Alta, Båtsfjord, Karasjok, Kautokeino, Tana og Vardø.

Vi gleder oss!

VinterPerle 2020

Nå går det mot lysere tider med mange muligheter for å komme seg ut på tur. Kjenner du til Perletur, så vet du også hvordan VinterPerle fungerer.

I år er Alta, Båtsfjord, Karasjok, Kautokeino og Tana med på VinterPerle. VinterPerle er både skiturer og fotturer.

Vinnere av barnepremier er trukket

De påmeldte har til sammen gått 831 turer, noe vi lar oss imponere av. Vi vil belønne ivrige barn og unge som går Perleturer, og har derfor trukket flotte premier.

Perletur har nå fått sin flotte refleksvest.

Kvalitetsvesten fra Craft kan kjøpes i nettbutikken til Finnmark Friluftsråd : https://friluftsraad.utinord.n...

Har Perletur gjort noe med deg?

Bedre helse og økt livskvalitet. Det er slik vi ønsker at Perletur skal fungere. Men gjør det det? Betyr Perletur noe for deg? Kanskje har du opplevd å komme i bedre form ved å dra på tur i hjemkommunen og i nabokommunene? I så fall ønsker vi å høre ifra deg. LES MER

Vervekampanje Perletur - Vinn flotte premier!

Turkassetrimmen Perletur er i vinden som aldri før. Nå kjører vi en vervekampanje for å få med enda flere turgåere. Kjenner du noen som bør bli med på Perletur? Klarer vi 5000 deltakere i løpet av sesongen? LES MER

Ny rekord for Perletur.

I fjor hadde Perletur 3 504 deltakere som gjennomførte 54 412 turer. To måneder før årets Perletur er over, har allerede 3 644  Perletur personer blitt med på det som er Finnmarks viktigste aktivitet for friluftsliv og folkehelse. LES MER.

Perletur - I år med egne barnepremier

Perletur-kruset er populært, men kanskje ikke så spennende for våre yngste turgåere. Derfor kan vi i år, samtidig som Perletur gjennomføres for 4. gang, friste med egne premier for barn. Alle under 16 år som besøker 6 eller flere av årets Perleturer kan vinne premier. LES MER.