17. Jonna-stien / Karoline-stien, Bukta

23
Besøk
0,86
En vei, fra A-B
440
moh.
rød
Adkomst
Øksfjord
Turbeskrivelse

Jonna-stien starter i «Bukta» ca 2 km før Øksfjordtunnelen når du kommer fra sør, eller ca 2 km etter tunnelen når du kommer fra Øksfjord. Det er satt opp skilt langs veien. Det finnes en parkering like ved starten av turen som også brukes til privat parkering, men det er avklart med eierne om bruk av denne ved turer på Jonnastien. Parker da i nederste enden av parkeringen slik at eiernes biler får plass. Ellers kan du parkere på forskjellige utkjøringer langs veien og gå til turstarten.

Turen er 1,5 km lang, men store deler av turen er ganske bratt da du skal opp til ca. 440 høydemeter. Godt merket sti og flott utsikt når du kommer til toppen. Turen e rødmerket.

Du kan også velge å gå via Karoline-stien til dette turmålet. Denne stien starter på andre siden av bukta. Karolinestien er også merket, og er en noe lengre og mindre bratt trasee. Karoline-stien er stien som er tegnet inn i kartet nedenfor. Skilt kommer!

Vi gjør oppmerksom på at du kan møte rein på denne turen, og vi ber om at man viser hensyn til det og overholder båndtvangen i båndtvangsperioden.

Kontaktperson
Paul Olav Røsbø
Egnet som sykkeltur?
Nei
Er turen skiltet?
Ja
Er turen merket?
Ja

Løype på kart

Last ned GPS-fil

Flest besøk 2021

Navn Besøk
Anne Thomassen 3
Venke Elin Simonsen 2
Lasse Lund 1
Nina Kleemann Johansen 1
Eirin Rustli 1
Johansen Rune 1
Heidi Nilsen 1
Kurt A Borg 1
Viktor Johansen 1
Magnor Kårsgård 1

Besøkslogg

Dato Antall besøk
28. august 1
14. august 2
8. august 1
6. august 1
4. august 1
3. august 1
1. august 2
11. juli 3
10. juli 1
4. juli 1