Perletur-krusene ventes i midten av desember

Porsgrund Porselænfabrik opplyser at de tar sikte på sende krusene 29. november. Holder de avtalen betyr det at vi for første gang kan ha krusene klar for henting før jul. Mer informasjon kommer når vi vet noe mer.

Mange av bestilt, men det er fortsatt mange som ikke har gjort det. Skyldes det forglemmelse eller at du ikke ønsker å kjøpe Perletur-kruset? LES MER

Også i år blir det Perletur-krus fra Porsgrunds Porselænfabrik med flott motiv fra Gunn Vottestad. Kravet for å gjøre seg fortjent til kruset er at minst 7 forskjellige turmål besøkes. For barn under 10 år er kravet 6 turer. Mange har allerede klart kravet. For de som fortsatt mangler noen turer er det lang tid igjen til årets sesong er over. Er du sikker på at du klarer kruskravet innen fristen 31. oktober 2019 lønner det seg å bestille kruset allerede nå. I år har vi som mål å ha krusene klar for levering i god tid før jul.

Som tidligere er det utlevering på rådhusene i Finnmark (på biblioteket i Alta). De som ikke bor i Finnmark kan be om å få kruset tilsendt. i så fall kommer porto i tillegg.

Krus bestilles i vår nettbutikk HER

I nettbutikken er også mulig å kjøpe Ut og Plukk-krus (for alle i Nord-Norge som plukker bær). Vi har også disse produktene med Perletur-design: t-skjorte, buff, og sitteunderlag.