Blir det ny rekord i år?

Slår vi fjoråret da 3 504 personer gjennomførte 54 412 turer?  Perletur har på kort tid utviklet seg til å bli Finnmarks viktigste aktivitet for friluftsliv og folkehelse. I år ligger det at til at så godt som alle kommuner blir med på Perletur (med unntak av Hasvik). På oppstartsdagen 1. juni mangler noen få kommuner, men slik det ligger an kommer de med i løpet av juni. LES MER.

Årets mål er å få med 4 000 deltakere som til sammen klarer 75 000 turer. Klarer vi det? I så fall vil det være en fantastisk prestasjon fjerde året Perletur gjennomføres. Rundt om i Finnmark er det mange frivillige som står på for at Perletur skal bli en suksess. Først og fremt ved å finne varierte og finne turer som passer både for store og små. Tanken er at det der turen starter skal stå en Perletur-skilt. Kanskje finner du underveis små pekeskilt som skal gjøre det lettere å finne fram. På turmålet finner du et kodeark. Det er denne du legger inn på perletur.no

Alle som i løpet av sesongen besøker minst 7 turmål gjør seg fortjent til å kjøpe det populære Perletur-kruset. For barn under 10 år er kravet til krus 6 forskjellige turmål. I år er det for første gang egne premier for barn i tillegg. 

Ikke glem at det er lett å legge til familiemedlemmer. Det gjør du under "Min side". 

Kommer du til en tur uten at koden er der? I så fall kan du sende epost til post@perletur.no - evt. sms til 975 20 450 

God tur - mange flotte perletur venter på deg i vårt langstrakte og mektige fylke.