Nå er halvparten av JuleSPREK-turene ute

Mørketiden og adventstiden er her. Foruten JuleSPREK finner du også info om årets Perletur-krus.

JuleSPREK

Først litt om JuleSPREK

Hammerfest, Kvalsund, Karasjok, Vardø og Sør-Varanger har nå på plass seks turer. Du finner oversikten påperletur.no. Det er selvsagt ikke for sent å bli med dersom du ennå ikke er kommet i gang med JuleSPREK. Logg deg inn på din side og legg inn koden som du finner på turmålet. Koden er tatt med på skiltet som du ser vist på bildet under. Alle som er med og går turen kan kjøpe vårt flott JuleSPREK-sitteunderlag til kun kr 150,-. God tur i mørketiden.

Så litt informasjon om årets Perletur-krus. Porsgrund Porselænfabrik melder at de nå har startet utsendingen av krusene. Første forsendelse gjelder disse kommunene:

Berlevåg, Båtsfjord, Gamvik, Hasvik, Karasjok, Kautokeino, Loppa, Porsanger, Tana og Vardø

Vi regner med at krusene vil være på plass mot slutten av neste uke. Det betyr at du fra cirka fredag 14. desember kan stikke innom rådhuset og spørre om krusene er kommet. De som i løpet av høsten har bestilt og betalt trenger ikke ta med kvittering. Vi sender navnelistene til kommunene. Vi følger opp med mer informasjon når har fått beskjed om levering til Alta, Hammerfest og Sør-Varanger. 
JuleSPREK

Se etter slike skilt når du går JuleSPREK

Koden finner du på skiltet.