Even og Hugo


Landskonferansen i Alta 13-15.juni- Praktisk info til deltakere

Snart ses vi til Friluftskonferanse i Alta!

Det nærmer seg Landskonferansen i Friluftsliv i Alta. I den forbindelse sender vi ut litt detaljert informasjon, og praktiske råd til dere.
Vedlagt finner dere også detaljert program for konferansen, deltakerliste og oversikt over hvilke befaringer dere skal delta på.

Gleder du deg? Det gjør definitivt vi! :)

Ankomst Alta lufthavn

Flybussen går ca. hvert 10.min fra Alta Lufthavn. For de av dere som ankommer kl. 14:05 med SAS på onsdag, vil 2 delegater fra Finnmark Friluftsråd ta dere imot i ankomsthallen. Ved ankomst sentrum med flybussen vil dere fra holdeplassen se Thon Hotell. Rett på baksiden av Thon ligger Scandic Hotell Alta. Ca. 3 minutter gangtid.

Overnatting

Scandic Hotell Alta. Alle som har bedt om overnatting i påmeldingen sin er booket inn her. Deltakerne betaler selv for hotellet.

Utflukten til Sautso

Det meste av programmet vil finne sted utendørs. Vi vil derimot ikke vandre spesielt mye, så kle dere deretter. Yr.no melder om stigende temperaturer i sommerfylket Finnmark, men stadig langt unner 10 varmegrader. HUSK varme klær, og egnet fottøy. 

Befaringer torsdag
Detaljer oversikt over befaringer ligger i programmet vedlagt. Alle befaringene vil hele eller deler av tiden foregå utendørs, så det er viktig med varme klær, gjerne vann- og vindtette og godt fottøy. For befaring 4. Altaelva- Laksen og folket, vil jeg presisere at dette ikke innebærer fiske i Altaelva, men at det blir et besøk til flotte Stengelsen gård. Her vil der få omvisning og et foredrag om historie og forvaltning av Altaelva. 

For de som skal på befaring 5. Kanopadling Altaelva, anbefales det å ta med tørt klesskifte :)

Følgende befaringer foregår utendørs i sin helhet;

*1. Sykkelbyen Alta

*2. Perletur i folkehelsearbeidet- Fottur til Komsatoppen

*5. Kanopadling på Altaelva

Busstransport befaringer

Befaring 1 og befaring 2 har utgangspunkt fra hotellet, mens befaring 3-7 vil reise med buss fra hotellet.

*Buss 1: Avreise 08:30 fra Scandic Alta. Alle som skal på befaring 5. Kanopadling Altaelva og Befaring 6. Friluftsskolebyen Alta, skal på denne bussen.

*Buss 2: Avreise 09:00 fra Scandic Alta. Alle som skal på befaring 4. Altaelva- Laksen og folket og befaring 3. Verdensarv og helleristninger, skal på denne bussen.

*Buss 3: Avreise 09:00 fra Scandic Alta. Deltakere på befaring 7. Glød- og Nordlysmat, skal på denne bussen.

Hjemreise

Konferansen avsluttes med lunsj fredag 15.juni kl. 12:30. De fleste av dere returnerer med SAS kl. 14:30, derfor har vi satt opp 2 busser som går direkte til Alta lufthavn kl. 13:15.

Vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til Alta! :)

Med vennlig hilsen

Finnmark Friluftsråd


 
download   Program_konferansemappa.pdf
  
download   Deltakerliste_Landskonferansen.pdf