God jul til alle som var med på årets Perletur

Det er jul og mørketid. Da passer det bra å ønske god jul med en vakkert sommerbilde fra en av årets perleturer.

Risnasen Rolvsøy

Foto: Risnasen, Rolvsøy - Ketil Olsen

Vi har lagt bak oss et godt år der mange var med og gjorde Perletur til en suksess. Et perfekt utgangspunkt for å gjøre Perletur 2018 enda bedre. 

Finnmark Friluftsråd ønsker god jul og avslutter året med å informere om følgende:

Krusene kommer på nyåret
Porsgrunds Porselænfabrik opplyser at krusene vil bli levert til Finnmark i uke 3. Epost vil bli sendt ut så snart det er klart for henting av krusene. Alle som har bestilt må huske å betale kruset før henting. Vi vet at noen glemte å bestille årets krus. Vi har bestilt noen ekstra. Du bestiller/kjøper kruset i vår nettbutikk HER.

Hvordan ønsker du Perletur?
I år hadde Perletur 3.008 brukere som gjennomførte totalt 38.688 turer. Målet nå er at neste års Perletur skal bli både større og bedre. Turer i alle fylkets 19 kommuner er det vi satser på. Kanskje kan vi drømme om 5.000 brukere neste år. Vi satser på turer som gir flotte naturopplevelser. Dette skal være turer både med spredning i geografi og vanskelighetsgrad. Turbeskrivelsene må bli bedre. Likeså må det på vår nettside være gode kart og gps-spor. Bedre skilting og merking er også noe vi satser på. Om vi trenger en app i tillegg til nettsiden er noe vi skal avklare.

For at Perletur skal kunne gjennomføres slik vi ønsker trenger vi forslag til turer. Kanskje kan du tenke deg å være med i Perletur-gruppa i din kommune? På skjemaet HER er det mulig å komme med forslag til nye turer. 

Nå er t-skjortene kommet
Nå til jul kom de nye t-skjortene med flott Perletur-design. Disse finnes i to farger og i mange størrelser, også for barn. Fra før har vi tovet sitteunderlag. På nyåret kommer også buff med samme design som på t-skjortene. Se produktene og bestill det du ønsker i vår nettbutikk HER.

Er du med på JuleSPREK?
Bor du i Alta, Hammerfest, Kvalsund, Måsøy, Sør-Varanger eller Vardø? Da har du anledning til å være med på JuleSPREK. Dette er desemberutgaven av Perletur med 12 turer i hver kommune (4 i Måsøy). Hver fredag i adventstiden lanseres nye turer. De siste i årets JuleSPREK åpnes fredag 22. desember. Alle som er med på JuleSPREK kan kjøpe vårt flotte JuleSPREK-sitteunderlag til kun kr 100,-. Kjøp HER.