Krus Perletur

Siste beskjed er at krusene kommer i slutten mai

Porsgrund Porselænfabrik opplyser at de ikke klarer å overholde avtalen om levering. Det betyr at krusene ikke kommer før i slutten av mai. 


Vi har dessverre dårlig nytt om krusene for Perletur 2016. Jeg har samarbeidet med Porsgrund Porselænfabrik (PP) i mer enn 20 år, og har stort sett bare hatt gode erfaringer. Så blir det kluss når vi skal starte opp i Finnmark for første gang. Det vi opplever i år har jeg aldri vært borti tidligere.

Nå opplyser PP at det ikke bare er vi som har grunn til å føle oss lurt. Også de føler seg grundig lurt. Som følge av den siste utviklingen i saken har PP brutt kontrakten med den utenlandske fabrikken som skulle produsere krusene. Som opplyst var planen at krusene skulle komme tidlig på nyåret. Etter det har det kommet en rekke forsinkelser. Heller ikke meldingen om at kursene ville komme til påske viste seg å være korrekt. Siste melding fra fabrikken var at krusene ikke ville bli levert før i slutten av juli. Dette aksepterte ikke PP, som altså har brutt med fabrikken og sørget for at krusene vil bli produsert i Norge i stedet. PP har tatt kontakt med oss og sagt at de gjør det de kan for at krusene skal være levert oss innen utgangen av mai. 

 

Jeg ber om forståelse for at vi har havnet i en situasjon som ikke har hatt mulighet til å kontrollere. Nå er det bare å håpe og tro at krusene kan hentes på rådhuset i deres kommune stort sett samtidig som vi åpner Perletur 2017. Dere vil få melding når krusene endelig er klar for henting.

Dere avgjør om dere vil betale krusene nå eller vente til litt nærmere levering. Vi har et samarbeid med Nord-Troms Friluftsråd når det gjelder deres nettbutikk. Det betyr at dere betaler krusene her:

 

www.utinord.no/nettbutikk

 

Sørg for å velge rett produkt. Det er et eget alternativ for de som ikke bor i Finnmark og som trenger å få krusene tilsendt.

 

Hugo Tingvoll

Daglig leder